Saimaan ammattikorkeakoulu on kansainvälinen korkeakoulu, joka tarjoaa kansainvälistä ja käytännönläheistä koulutusta viidellä eri alalla: tekniikassa, sosiaali- ja terveysalalla, liiketaloudessa, hotelli- ja ravintola-alalla sekä kuvataiteessa. Kokonaan englanninkielisen tutkinnon voi tehdä neljässä koulutusohjelmassa. Päiväopetuksen lisäksi tarjoamme monenlaista koulutusta, jota voi suorittaa joustavasti työn ohessa.

Kampuksillamme Lappeenrannassa ja Imatralla opiskelee yhteensä yli 3000 opiskelijaa. Meillä opiskelijoista pidetään huolta, tutorit perehdyttävät koulutukseen ja opiskelijakunta opiskelijaelämään. Tiivis opiskelijayhteisö tarjoaa paljon tekemistä myös vapaa-aikaan.

Meillä työskentelee innostavia ja asiantuntevia opettajia, jotka huolehtivat siitä, että opiskelijat saavat alansa uusinta tietoa. Kaikkiaan henkilökuntaan kuuluu 300 alansa osaajaa.

Lappeenrannan kampus sijaitsee LUT-yliopiston kyljessä, ja koulut tekevät monella alalla tiivistä yhteistyötä. Yhteistyö on tuottanut muun muassa uutta tietoa ja aitoja keksintöjä. Lappeenrannan kampuksen uusissa tiloissa on muun muassa sosiaali- ja terveysalan simulaatiotilat sekä tekniikan huipputason laboratoriot.

Saimaan ammattikorkeakoulussa tehdään tutkimus- ja kehitystoimintaa kaikilla koulutusaloilla. Tavoitteenamme on olla mahdollisuuksien avaaja uuden sukupolven liiketoiminnassa sekä kumppani tulevaisuuden terveyspalvelujen luomisessa. Koulumme profiloituu kansainvälisenä korkeakouluna, jonka erityisvahvuutena on Venäjään liittyvä osaaminen.

Meillä on myös hyvät yhteydet alueen yrityksiin. Opiskelijat hyötyvät hyvistä suhteista harjoittelussa, käytännön projekteissa, opinnäytetöissä sekä työllistymisessä.

Kampuksillamme korostuu kansainvälisyys. Meillä on tutkinto- ja vaihto-opiskelijoita eri puolilta maailmaa ja kannustamme opiskelijoita ja henkilökuntaamme lähtemään ulkomaille vaihtoon tai harjoitteluun. Koulullamme on yli sata yhteistyöoppilaitosta eri puolilla maailmaa.

Tervetuloa opiskelemaan ja töihin Saimaan ammattikorkeakouluun!

Pin It