Kokemuksia ja kertomuksia

Saimaan ammattikorkeakoulussa järjestettiin keväällä 2019 ensimmäinen Taloushallinnon tekoälytaitajat -opintojakso.

Lue lisää...

Julia Viinasen opinnot rullaavat. Takana on kaksi vuotta liiketalouden tradenomiopintoja, ja valmistujaiset ovat näillä näkymin vuoden päästä – puoli vuotta aikaisemmin kuin koulutuksessa on tavoitteena.

Lue lisää...

Saimaan ammattikorkeakoulusta valmistuva kuvataiteilija Essi Pitkänen teki lopputyönään ison pronssiveistoksen, jossa yhdistyvät taiteilijan ja asiakkaan toiveet.

Lue lisää...

Etelä-Karjalan III Hoitotiedepäivässä palkittiin Saimaan ammattikorkeakoulun hoitotyön opinnäytetöitä ja harjoitteluohjaajia.

Lue lisää...

Kaksi Saimaan ammattikorkeakoulussa opiskelevan kuva- ja korutaiteilijan Nadiye Koçakin teosta on esillä Helsingin Taidehallissa Nuoret 2019 -näyttelyssä.

Lue lisää...

Ensihoitajaopiskelijat Petra Ollila ja Sophia Salimi opiskelivat lääkitysturvallisuutta Norjan Ålesundissa.

Lue lisää...

Sosiaalialan opiskelijat Suomesta ja Saksasta pohtivat alaansa liittyviä eettisiä kysymyksiä yhteisellä opintojaksolla keväällä 2019. Mitä opintojakso antoi?

Lue lisää...

Imatran taidemuseossa ruuvataan, naulataan ja installoidaan – eli valmistaudutaan kuvataiteen opinnäytetyönäyttelyyn. Näyttely on esillä 23.4.–25.5.2019.

Lue lisää...

Saimaan ammattikorkeakoulun AMK-koulutuksiin ja ylempiin AMK-koulutuksiin tuli keskiviikkona päättyneessä yhteishaussa 4087 hakemusta. Hakijoista 1088 merkitsi SAIMIAn ensisijaiseksi hakutoiveekseen. Sekä hakemusten kokonaismäärä että ensisijaisten hakijoiden määrä nousivat viime vuodesta.

Lue lisää...

Sairaanhoitajiksi opiskelevien Tuomas Erosen ja Jaakko Pulkkisen opinnäytetyössä jaetaan tietoa aivoterveydestä. Kampuksella järjestetty tapahtuma tavoitti nuoria aikuisia.

Lue lisää...