Pauliina Paakki

Opiskelijaelämä Saimaan ammattikorkeakoulussa on aika ainutlaatuista muihin ammattikorkeakouluihin verrattuna, koska sijaitsemme Lappeenrannan teknillisen yliopisto kanssa samalla kampuksella.

Kampuksella tehdään paljon yhteistyötä opiskelijakunnan, yhdistysten, yliopiston kiltojen, kerhojen ja ylioppilaskunnan kesken. Yliopiston kerhoissa on mahdollisuus harrastaa esimerkiksi valokuvausta, kuorolaulua, kalastusta, kyykkää, lauta- ja tietokonepelejä. Lisäksi meillä on koululla hyvät liikuntamahdollisuudet, jotka järjestetään yhdessä Saimian ja LUT:in opiskelijoille.

Toki opiskelijaelämään kuuluu myös erilaiset opiskelijoiden omat tempaukset ja juhlat. Meidän kampuksemme on tosi kansainvälinen ja se tuo oman säväyksensä opiskeluun sekä opiskelijaelämään.

Opiskeluiden ohella toimin Saimaan ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan eli SAIKOn puheenjohtajana. Opiskelijakuntatoiminnassa olen päässyt vaikuttamaan opiskelijoiden asioihin ja tavannut mielenkiintoisia ihmisiä. Siinä sivussa olen oppinut paljon itsestäni ja myös asioita, joista on varmasti hyötyä työelämässä.

 

Pin It