Teksti ja kuva: Jonna Mielonen-Jumisko

Anatoly Lvovilla on selkeä suunnitelma. Suoritettuaan ylemmän korkeakoulututkinnon International Business –ohjelmassa hän jatkaa opintojaan yliopistossa.

Tavoitteena on toimia hotellinjohtajana.

”Kaikki firmassani tietävät tavoitteeni”, Lvov nauraa.

Lvov työskentelee Holiday Club Saimaassa. Siellä hän on ollut töissä koko sen ajan, kun on Saimaan ammattikorkeakoulussa opiskellut, ensin restonomiksi, sen jälkeen liiketalouden ylempää ammattikorkeakoulututkintoa. Ennen Saimaan ammattikorkeakouluun tuloaan hän oli opiskellut ravintola-alaa Pietarissa.

Hän uskoo, että koulutus avaa hänelle mahdollisuuden saavuttaa tavoitteen. Niin on tähän saakka tapahtunut: Lvov on kouluttautunut määrätietoisesti ja edennyt urallaan keittiötyöntekijästä asiakasvastaavaksi.

”Koulutus on tärkeää. Omassa työssäni olen pystynyt yhdistämään teoriatiedon ja käytännön taitoni, ja se on mahtavaa.”

Lvov valitsi Saimaan ammattikorkeakoulun markkinoinnin ansiosta. Pietarissa järjestettiin seminaari, jossa Saimaan ammattikorkeakoulukin esittäytyi.

”En ole katunut. Olen saanut paljon tukea opettajilta ja he kannustavat minua jatkamaan opintojani.”

Lvovin yksi tavoite Suomeen tullessa oli integroitua maahan. Hän halusi kansainvälistyä, tutustua muista maista tuleviin ihmisiin.

”Olen huomannut, että esimerkiksi venäläiset opiskelijat viettävät Suomessa hyvin paljon aikaa ainoastaan venäläisten seurassa, he muodostavat oman yhteisönsä. Itse ajattelin, että haluan tutustua kaiken maalaisten kanssa, ja niin olen tehnyt.”

Pin It