Saimaan ammattikorkeakoulussa alkaa syksyllä 2019 uusi liiketalouden koulutus, jossa voi opiskella tradenomiksi (AMK) lähes kokonaan verkossa.

"Koulutuksella halutaan palvella opiskelijoita, jotka eivät voi esimerkiksi elämäntilanteensa tai asuinpaikkansa vuoksi opiskella kampuksella. Opiskelu on mahdollista myös esimerkiksi ulkosuomalaisille”, liiketalouden koulutuspäällikkö Virpi Ristimäki (kuvassa oik.) kertoo.

Koulutusta on suunniteltu yhdessä opiskelijoiden kanssa. Tavoitteena on selkeä, sujuvasti etenevä väylä liiketalouden asiantuntijaksi. Jokainen opiskelija saa tutoropettajalta ohjausta ja apua opintoihinsa.

”Jos opiskelija on töissä liiketalouden alalla, hän voi myös kytkeä opiskelua omiin työtehtäviinsä”, Ristimäki kertoo.

Webinaareja, ryhmätöitä ja itsenäistä tekemistä

Verkko-opiskelu sisältää monipuolisesti esimerkiksi webinaareja, itsenäistä opiskelua ja ryhmätöitä. Keskeisenä työskentelyalustana käytetään Moodle-oppimisympäristöä. Digipedagogiikan lehtori Minna Koposen mukaan myös verkko-opiskelu vaatii sitoutumista, eikä opinnoissa pääse helpommalla kuin päiväopetuksessa.

”Koulutuksessa kiinnitetään erityistä huomiota siihen, että opiskelijat saavat jatkuvasti palautetta sekä opettajilta että ryhmältä. Opiskelun tukena hyödynnetään myös oppimisanalytiikkaa”, hän valottaa.

Ensimmäiseen verkko-opiskeluryhmään voi hakea kevään yhteishaussa 20.3.–3.4.2019. Opiskelu alkaa orientaatiopäivillä, jotka järjestetään Lappeenrannassa 22.–23.8.2019. Orientaation jälkeen opiskelu tapahtuu kokonaan verkossa.

Lue lisää koulutuksesta ja hakemisesta Saimaan AMK:n hakusivuilta.

Pin It