Kokemuksia ja kertomuksia

Joonas Rantsi

”Koululla on hyvät laboratoriot, joissa pääsemme kokeilemaan toimivatko koneella suunnitellut mallit käytännössä. Tuotesuunnittelu on mielekästä hommaa, kun voi tehdä jotain alusta loppuun.”

Lue lisää...

Mari Javanainen

”Hotelli- ja ravintola-ala on monipuolinen ja kansainvälinen. Itse asiassa koko kampuksemme on erittäin kansainvälinen. Opettajamme seuraavat maailman trendejä ja opettavat niiden mukaisesti.”

Lue lisää...

Niina Lassila

”Opetus käytännönläheistä ja pitkät harjoittelut tuovat vaihtelua koulunkäyntiin. Harjoittelujärjestelmä on erittäin kattava. Sieltä syntyy mielikuvia siitä mitä haluaisi tai mitä ei haluaisi tehdä.”

Lue lisää...