SAIMIAn koulutustarjonnan tietoja ei enää päivitetä.

Tutustu ajankohtaiseen koulutustarjontaan ja kevään 2020 yhteishakujen hakukohteisiin LAB-ammattikorkeakoulun sivuilla osoitteessa lab.fi/fi/koulutus.

Liiketalouden amk-tutkinto, Tradenomi (AMK)

Tutkinnon laajuus:
3,5 vuotta eli 210 opintopistettä, josta harjoittelun osuus on 30 opintopistettä.

Kysy lisää:
Koulutuspäällikkö Virpi Ristimäki
puhelin 040 672 7014
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laskentatoimen opetussuunnitelman rakennekuva (pdf)Juridiikan opetussuunnitelman rakennekuva (pdf)Markkinoinnin opetussuunnitelman rakennekuva, päivätoteutus (pdf)

Tradenomi on liiketalouden asiantuntija. Hän tuntee menestyvän ja kannattavan yritystoiminnan edellytykset ja osaa hoitaa itsenäisesti monipuolisia liiketalouden työtehtäviä.

Kaikki tradenomiopiskelijat opiskelevat ensimmäisen vuoden ajan liiketalouden perusopintoja. Sen jälkeen opiskelijat suuntautuvat valintansa mukaan markkinointiin, laskentatoimeen tai yritysjuridiikkaan.

Markkinoinnin opiskelijat perustavat ensimmäisen vuoden jälkeen osuuskunnan, jossa opiskelu ja työnteko sulautuvat yhteen saumattomasti.

Laskentatoimen ja yritysjuridiikan opiskelijat erikoistuvat valitsemaansa alaan monipuolisten teoriaopintojen sekä projekti- ja harjoitustöiden avulla.

Tradenomikoulutus kytkeytyy työelämän käytäntöihin. Koulutuksessa tehdään laajaa yhteistyötä yritysten kanssa. Opiskelijat perehtyvät käytännön liiketoimintaan ja solmivat samalla kontakteja mahdollisiin työnantajiinsa.

Tradenomi Oskari Penttinen: Tradenomikoulutus antaa käytännönläheisen otteen bisnekseen

Kauppiasura oli Oskari Penttisen mielessä pienestä pitäen. Kipinä syntyi jo pikkupoikana, sillä hänen vanhempansa ja isovanhempansa toimivat K-kauppiaina vuosikymmenten ajan. Kun Oskari ryhtyi pohtimaan lukionjälkeistä opiskelupaikkaansa, tavoite oli siis selvä: hän haluaisi kauppiaaksi. Tradenomiopintoihin Saimaan ammattikorkeakouluun hän haki, koska koulutus tuntui järkevältä polulta kauppiaaksi.

Lue koko juttu

Markkinatutkimuksen teoria taipui käytännön tarpeisiin – Samu Pellikka selvitti opinnäytetyössään elokuvakävijöiden kokemuksia

Kuinka Finnkino Strandin asiakkaat kokevat elokuvissa käynnin? Sitä selvitti opinnäytetyössään Samu Pellikka, pian markkinoinnin tradenomiksi valmistuva Saimaan ammattikorkeakoulun opiskelija.

Lue koko juttu

Kun on tosi kyseessä, markkinoinnin teoria soveltuu käytäntöön

Photoshopattuja ripsiä, kiroilevia lapsia, seksiä ja paljasta pintaa. Mainokset eivät aina osu kohdalleen.

Lue koko juttu

Tradenomille kaikki on mahdollista

Atte Mehtonen ja Tuija Yli-Kauppila ovat tyytyväisiä liiketalouden opiskelijoita. Opinnot Saimaan ammattikorkeakoulussa ovat sujuneet mallikkaasti, ja hauskaa on ollut.

Lue koko juttu

Pin It