SAIMIAn koulutustarjonnan tietoja ei enää päivitetä.

Tutustu ajankohtaiseen koulutustarjontaan ja kevään 2020 yhteishakujen hakukohteisiin LAB-ammattikorkeakoulun sivuilla osoitteessa lab.fi/fi/koulutus.

Tekniikan amk-tutkinto, Insinööri (AMK)

Tutkinnon laajuus:
4 vuotta eli 240 opintopistettä, josta harjoittelun osuus on 30 opintopistettä.

Kysy lisää:
Koulutuspäällikkö Jukka Nisonen
puhelin 040 594 6556
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Konetekniikan opetussuunnitelman rakennekuva (pdf)

Konetekniikan insinöörit ovat luovan suunnittelun ja tuotekehityksen ammattilaisia. Heillä on vahva tekninen perusosaaminen, jota voi soveltaa useissa eri ammateissa ja tehtävissä.

Valmistustekniikkaan ja tuotantoprosesseihin suuntautunut insinööri toimii tuotannon, prosessien johtamisen, myynnin ja teollisuuden palvelujen asiantuntijana. Opintoja voi myös painottaa kansainvälisessä yritysympäristössä toimimiseen, jolloin osa opinnoista kannattaa suorittaa englanniksi.

Opinnot sisältävät teknisen perusosaamisen, luonnontieteellisten ilmiöiden ymmärtämisen sekä soveltavan oppimisen ja projektityöskentelyn kokonaisuuksia. Opinnoissa painotetaan myös viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä monialaisen ja monikulttuurisen työyhteisön ymmärtämistä.

Konetekniikan insinöörit työskentelevät esimerkiksi kone- ja laitesuunnittelijoina, tuotekehitysinsinööreinä, projekti-insinööreinä, tuotanto- ja myyntipäälliköinä.

Tutkitusti laadukasta koulutusta

Konetekniikan koulutukselle on myönnetty kansainvälisen EUR-ACE Bachelor –laatuleima. Laatuleima on voimassa 6.4.2022 saakka.

EUR-ACE

Insinööri luo ja laskee

Tekniikka on käsillä tekemistä ja matematiikkaa. Sen ovat huomanneet toisen vuoden tekniikan opiskelijat Emma Ruotsalainen, Lauri Teittinen ja Timo Sairanen.

Lue koko juttu

Michiel Boch

Rakkaus toi insinöörin Suomeen

Koskaan ei tiedä, mihin elämä vie tai miten se voi yllättää. Saimaan ammattikorkeakoulun projekti-insinööri Michiel Boschilla on siitä henkilökohtaista kokemusta.

Lue koko juttu

Pin It