Lappeenranta

Tekniikan amk-tutkinto aikuissovelluksena, Rakennusmestari (AMK)

Tutkinnon laajuus:
3,5 vuotta eli 210 opintopistettä. Opiskelijan aiemmat opinnot otetaan huomioon henkilökohtaisessa opiskelusuunnitelmassa.

Kysy lisää:
Koulutuspäällikkö Kirsi Taivalantti
puhelin 040 517 7702
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rakennusmestarit työskentelevät pääasiassa tuotannon esimiestehtävissä, myyntitehtävissä ja rakennusmateriaaliteollisuudessa. 

Rakennusmestarin koulutuksen opinnoissa saavutetaan maankäyttö- ja rakennuslain edellyttämä vastaavan työnjohtajan kelpoisuus vaativassa työnjohtotehtävässä. Keskeisimpinä osina opintoja ovat työmaatekniikka, rakentamisen laadun hallinta, rakennushankkeen kustannushallinta ja hankinnat, työturvallisuus, ja esimiestoiminta.

Osa opinnoista suoritetaan harjoitustöinä, jotka tehdään yrityksissä. Tämä edellyttää, että opiskelija on joko työssä rakennusalan yrityksessä tai sitoutuu tekemään suoritukset oppilaitoksen suosittelemassa yrityksessä.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna työn ohessa. Koulutukseen sisältyy lähi- ja etäopetusta, itsenäistä työskentelyä ja harjoitustehtäviä. Lähiopetus toteutetaan pääsääntöisesti joka toinen viikonloppu perjantai-iltaisin ja lauantaisin. Opinnot sisältävät myös 1–2 intensiiviviikkoa/lukuvuosi.

Rakennusmestarikoulutukseen haetaan syksyn yhteishaussa. Seuraava hakuaika 4.–18.9.2019.

Pin It