Lappeenranta, Lahti

Saimaan ammattikorkeakoulu ja Lahden ammattikorkeakoulu yhdistyvät 1.1.2020 LAB-ammattikorkeakouluksi. Tutustu koulutuksiin nyt ja hae kevään yhteishaussa LABiin!

Tekniikan amk-tutkinto aikuissovelluksena, Rakennusmestari (AMK)

Tutkinnon laajuus:
3,5 vuotta eli 210 opintopistettä. Opiskelijan aiemmat opinnot otetaan huomioon henkilökohtaisessa opiskelusuunnitelmassa.

Kysy lisää:
Koulutuspäällikkö Kirsi Taivalantti
puhelin 040 517 7702
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rakennusmestarit työskentelevät pääasiassa tuotannon esimiestehtävissä, myyntitehtävissä ja rakennusmateriaaliteollisuudessa. 

Rakennusmestarin koulutuksen opinnoissa saavutetaan maankäyttö- ja rakennuslain edellyttämä vastaavan työnjohtajan kelpoisuus vaativassa työnjohtotehtävässä. Keskeisimpinä osina opintoja ovat työmaatekniikka, rakentamisen laadun hallinta, rakennushankkeen kustannushallinta ja hankinnat, työturvallisuus, ja esimiestoiminta.

Osa opinnoista suoritetaan harjoitustöinä, jotka tehdään yrityksissä. Tämä edellyttää, että opiskelija on joko työssä rakennusalan yrityksessä tai sitoutuu tekemään suoritukset oppilaitoksen suosittelemassa yrityksessä.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna työn ohessa. Koulutukseen sisältyy lähi- ja etäopetusta, itsenäistä työskentelyä ja harjoitustehtäviä. Lähiopetusaikataulu julkaistaan vuodeksi kerrallaan.

Seuraavat rakennusmestarikoulutukset alkavat tammikuussa 2020 Lappeenrannassa ja Lahdessa.

  • Lappeenrannan koulutus on tarkoitettu rakennusalan ammattilaisille, joilla on toisen asteen tutkinto ja työkokemusta alalta. Opintojen laajuus on 210 opintopistettä ja kesto 3,5 vuotta.
  • Lahden koulutus on muuntokoulutus, johon voivat hakea aiemmin korkeakoulututkinnon tai korkeakouluopintoja suorittaneet. Opintojen laajuus on 150–180 opintopistettä ja kesto 2,5–3 vuotta. Rakennusalan työkokemus katsotaan eduksi hakuvaiheessa.

 

Pin It