Koulutuskalenteri

Haluatko päivittää osaamistasi, tutustua ammattikorkeakouluopintoihin tai lisätä yleissivistystäsi?

Avoin ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden ammattikorkeakouluopintoihin iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Tarjontaa on kaikilla koulutusaloilla. Tavoitteena on, että saat opintojen kautta juuri sitä osaamista, mitä tarvitset. Avoimen AMK:n opinnoilla voit myös hyödyntää välivuotesi tai löytää itseäsi kiinnostavan alan. Opiskelu kannattaa aina!

Opiskelu avoimessa AMK:ssa ei johda tutkintoon, mutta mikäli hakeudut myöhemmin opiskelemaan saman alan tutkintoon johtavaan koulutukseen, voidaan aiemmat avoimen opinnot lukea hyväksesi.

Harjoittelun ja opinnäytetyön suorittaminen Saimaan ammattikorkeakoulun avoimessa AMK:ssa edellyttää asian sopimista etukäteen koulutuspäällikön kanssa.

 

CampusOnlinesta löytyy runsaasti verkko-opintojaksoja myös sinulle avoimen AMK:n opiskelija!

CampusOnline kokoaa Suomen 23 ammattikorkeakoulun verkko-opintojaksoja yhteen ja tarjoaa mahdollisuuden opiskella 100-prosenttisesti ja ympärivuotisesti verkossa. Iso osa tarjonnan opintojaksoista on avoimia myös avoimen AMK:n opiskelijoille. Opintojaksot ovat maksullisia opinnon tarjoavan ammattikorkeakoulun normaalin käytännön mukaisesti. 

Ilmoittautumiset kesän 2019 opintojaksoille alkavat 18.3. Kannattaa olla valmiina, sillä suosituimmat opintojaksot täyttyvät nopeasti. 

Lue lisää campusonline.fi

 

Hinnat

Avoimen AMK:n opinnot maksavat 15 euroa/opintopiste. Ilmoittautuminen opintojaksoille on sitova. Joillakin opintojaksoilla peritään lisäksi materiaali- tai tutkintokorttimaksu.

1.1.2019 alkaen lukukausipassi maksaa 90 €/lukukausi, jonka voimassaoloaikana voi suorittaa haluamansa määrän ammattikorkeakoulun opintojaksoja. Kysy lisää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Avoimen AMK:n tarjonnasta on poimittu opintojaksoja koulutuskalenteriin, mistä näille opintojaksoille myös ilmoittaudutaan. Ilmoittautuminen opintojaksoille on tehtävä pääsääntöisesti viikkoa ennen opintojen alkua. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli opintojaksokuvaus ei aukea, ilmoittautumisaika on päättynyt tai opintojakso on täynnä. Jos kyseessä on erillistarjonnan koulutus, opintojakso toteutuu mikäli siihen ilmoittautuu riittävä määrä osallistujia.

Ilmoittautuminen on sitova. Jo suoritettua osallistumismaksua ei hyvitetä. Pidätämme oikeuden mahdollisiin aikataulu-, opettaja- ja paikkamuutoksiin.

Mikäli et löydä mieleisiäsi opintoja koulutuskalenterista, ota yhteyttä alakohtaiseen vastuuhenkilöön. Voit tutustua koko opintotarjontaan SoleOps:ssa.

Yhteystiedot

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 • Hotelli- ja ravintola-ala: Virpi Ristimäki, puh. 040 672 7014
 • Tourism and Hospitality Management: Petra Yli-Kovero, 040 0985 834
 • Konetekniikka: Jukka Nisonen, puh. 040 594 6556
 • Kulttuuri: Nina Pesonen, puh. 040 847 9445
 • Liiketalous: Jaana Tanhuanpää, puh. 040 354 1617
 • International Business: Jaana Tanhuanpää, puh. 040 354 1617
 • Rakennustekniikka: Kirsi Taivalantti, puh. 040 517 7702
 • Sosiaali- ja terveysala: Pia Halonen, puh. 040 484 2563
 • Matematiikka: Perttu Laivamaa, puh. 040 486 6732
 • Kielet: Ritva Kosonen, puh. 040 037 6364
 • Yleinen neuvonta ja ohjaus: Tiina Matikainen, puh. 040 745 5752
Pin It