Jos tavoitteenasi on ammattikorkeakoulututkinto, voit aloittaa opinnot myös avoimen AMK:n kautta polkuopinnoilla. Opinnot vastaavat tavoitteiltaan ja vaatimuksiltaan tutkintoon johtavaa koulutusta ja ovat avoinna kaikille iästä ja koulutustaustasta riippumatta. Polkuopiskelijana voit siis opiskella myös ilman ammattikorkeakouluopintoihin vaadittavaa pohjakoulutusta tai ilman tutkintokoulutuspaikkaa.

Polkuopinnot toteutetaan tutkintoa suorittavien opiskelijoiden ryhmissä joko päivä- tai monimuoto-opintoina. Polkuopinnot alkavat pääsääntöisesti kaksi kertaa vuodessa, elo-syyskuussa ja tammikuussa. Tavoitteena on suorittaa 60 opintopistettä tutkinnon opetussuunnitelman mukaisia opintoja kahden peräkkäisen lukukauden aikana. Polkuopiskelijaksi ilmoittautuneelle opinto-oikeus voidaan myöntää vain neljäksi peräkkäiseksi lukukaudeksi.

Opiskelu avoimessa AMK:ssa ei johda tutkintoon, mutta avoimessa AMK:ssa opintoja suorittaneet voivat hakeutua tutkinto-opiskelijaksi erillishaussa.

Avoimessa AMK:ssa opiskelu ei oikeuta opintotukeen tai muihin opintososiaalisiin etuuksiin. Varmistathan taloudellisen toimeentulosi ennen opintojesi alkua esim. TE-palveluista.

Hinnat

Avoimen AMK:n polkuopinnot maksavat 90 €/lukukausi. Kevätlukukausi laskutetaan tammikuussa ja syyslukukausi syyskuussa. Ilmoittautuminen on sitova, eikä maksua palauteta, jos opinnot keskeytyvät aloituksen jälkeen.

Ilmoittautuminen syksyllä 2019 alkaviin polkuopintoihin on päättynyt.

Ilmoittautuminen tammikuussa 2020 alkaviin polkuopintoihin joulukuun alussa, tarkemmat tiedot  tällä sivulla lokakuussa.

Pin It