Jos tavoitteenasi on ammattikorkeakoulututkinto, voit aloittaa opinnot myös avoimen AMK:n kautta polkuopinnoilla. Opinnot vastaavat tavoitteiltaan ja vaatimuksiltaan tutkintoon johtavaa koulutusta ja ovat avoinna kaikille iästä ja koulutustaustasta riippumatta. Polkuopiskelijana voit siis opiskella myös ilman ammattikorkeakouluopintoihin vaadittavaa pohjakoulutusta tai ilman tutkintokoulutuspaikkaa.

Polkuopinnot toteutetaan tutkintoa suorittavien opiskelijoiden ryhmissä joko päivä- tai monimuoto-opintoina. Polkuopinnot alkavat pääsääntöisesti kaksi kertaa vuodessa, elo-syyskuussa ja tammikuussa. Tavoitteena on suorittaa 60 opintopistettä tutkinnon opetussuunnitelman mukaisia opintoja kahden peräkkäisen lukukauden aikana. Polkuopiskelijaksi ilmoittautuneelle opinto-oikeus voidaan myöntää vain neljäksi peräkkäiseksi lukukaudeksi.

Opiskelu avoimessa AMK:ssa ei johda tutkintoon, mutta avoimessa AMK:ssa opintoja suorittaneet voivat hakeutua tutkinto-opiskelijaksi erillishaussa.

Avoimessa AMK:ssa opiskelu ei oikeuta opintotukeen tai muihin opintososiaalisiin etuuksiin. Varmistathan taloudellisen toimeentulosi ennen opintojesi alkua esim. TE-palveluista.

Hinnat

1.1.2019 alkaen avoimen AMK:n polkuopinnot maksavat 90 €/lukukausi. Kevätlukukauden maksu laskutetaan tammikuussa ja syyslukukauden maksu syyskuussa. Ilmoittautuminen on sitova, eikä maksua palauteta, jos opinnot keskeytyvät aloituksen jälkeen.

 

Tammikuussa 2019 alkavat polkuopinnot (ilmoittautuminen on päättynyt)

Päivätoteutus, Lappeenranta

Polku ensihoitajaopintoihin (päiväopinnot),

Polku fysioterapeuttiopintoihin (päiväopinnot), 

Polku sairaanhoitajaopintoihin (päiväopinnot),                    

Polku sosionomiopintoihin (päiväopinnot),                               

Polku terveydenhoitajaopintoihin (päiväopinnot),       

 
Monimuotototeutus, Lappeenranta

Polku sairaanhoitajaopintoihin (monimuoto-opinnot),

Polku sosionomiopintoihin (monimuoto-opinnot),

Polku rakennusmestariopintoihin (monimuoto-opinnot),

Pin It