Kesäopinnot 2019

Saimaan ammattikorkeakoulun kesäopinnot alkavat toukokuussa ja tarjontaa on elokuulle saakka. Opintoja toteutetaan myös monimuoto- ja verkko-opintoina, joten niitä voi suorittaa myös työn ohessa tai kesämökillä. Kesäopinnot ovat hyvä keino täydentää omia opintoja, mutta ne virkistävät myös mieltä.

Ilmoittautumisaika kesäopintoihin on 18.3. - 30.4.2019.

Saimaan ammattikorkeakoulun kesäopintojen tarjonta löytyy tästä linkistä Kesäopinnot.

Saimaan ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijat ja polkuopiskelijat ilmoittautuvat omaan tarjontaan WinhaWillessä. Tarkista opintojakson koodi ja opetuskieli Soleopsista. WinhaWillestä kesäopinnot löytyvät valitsemalla ryhmä KESA19 (jätä vastuutoimipiste tyhjäksi).

Muut ilmoittautuvat opintoihin Kesäopintojen koulutuskalenterin kautta. Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoille kesäopintojen avoimen AMK:n opinnot maksavat 15 euroa/opintopiste.

CampusOnline.fi – Kesäopintoja verkossa

CampusOnline.fi on Suomen ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen opintotarjonta, joka kokoaa yhteen yli 20 ammattikorkeakoulun verkko-opintojaksot – myös kesällä.

CampusOnline.fi mahdollistaa opintojaksojen suorittamisen 100-prosenttisesti verkossa: ilmoittaudu minkä tahansa ammattikorkeakoulun opintojaksoille ja opiskele ajasta ja paikasta riippumatta – juuri silloin kuin sinulle sopii.

Kesän 2019 opintojaksot julkistetaan 11.3. ja Ilmoittautumiset alkavat 18.3. klo 8.00. Kannattaa olla valmiina, sillä suosituimmat opintojaksot täyttyvät nopeasti.

Opintojaksot ovat maksuttomia ammattikorkeakoulujen tutkinto-opiskelijoille (AMK/YAMK) ja vaihto-opiskelijoille sekä avoimen AMK:n polkuopiskelijoille. Muille avoimen AMK:n opiskelijoille opinnot ovat maksullisia opinnon tarjoavan ammattikorkeakoulun normaalin käytännön mukaisesti. Opintoja voivat valita myös ammatillisten opettajakorkeakoulujen opiskelijat.

Saimaan amk:n opiskelijat ilmoittautuvat Saimian CampusOnline -tarjontaan normaalisti WinhaWillessä.

Lue lisää campusonline.fi

 

LUT-yliopisto/LUT Summer School

Tutustu myös LUT-yliopiston LUT Summer Schoolin tarjontaan. LUT Summer Schoolin kesäopintoihin voivat ilmoittautua myös Saimaan amk:n opiskelijat. Kurssit ovat maksuttomia Saimaan amk:n tutkinto-opiskelijoille. Ilmoittautuminen kursseille ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen on käynnissä ja päättyy 26.5.2019.

Lue lisää LUT Summer SchoolPin It