Kaipaako työyhteisösi uusia taitoja ja ideoita? Haluatko vahvistaa osaamistasi, päivittää tietojasi tai oppia jotain ihan uutta?

Saimaan ammattikorkeakoulu tarjoaa monipuolista täydennyskoulutusta, jolla pidät yllä ammattitaitoasi ja kehität itseäsi työelämän haasteisiin. Uuden oppiminen parantaa kilpailukykyäsi työmarkkinoilla, lisää työhyvinvointia ja antaa motivaatiota työn tekoon.

Täydennyskoulutus sopii yrityksille, organisaatioille ja yksityisille henkilöille. Ajankohtaiset koulutukset löydät koulutuskalenteristamme.

Suunnittelemme ja toteutamme koulutuksia myös yksilöllisesti yrityksen tai organisaation tarpeisiin. Asiantuntijamme huolehtivat siitä, että tieto on ajankohtaista ja oppiminen tehokasta. Koulutuksissa hyödynnetään koulumme monialaista osaamista ja pitkäaikaisia työelämäyhteyksiä.

Ota yhteyttä, niin rakennamme juuri teille sopivan kokonaisuuden!

Pia Ruukki, suunnittelija
Puh. 040 756 7576
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Koulutuksistamme sanottua:
"Ihanan voimauttava työssäjaksamista edistävä. Antoi paljon enemmän kuin osasin odottaa.""Hyvä, tiivis koulutus. Herätti paljon ajatuksia, joita viedä omaan työhön. Kouluttajat olivat erittäin hyviä. Kiitos!""Kaikki päivät olivat erittäin mielenkiintoisia ja syventäviä. Meidän toiveita oli kuunneltu."

Esimerkkejä tarjoamistamme koulutuksista: