SAIMIAn koulutustarjonnan tietoja ei enää päivitetä.

Tutustu ajankohtaiseen koulutustarjontaan ja kevään 2020 yhteishakujen hakukohteisiin LAB-ammattikorkeakoulun sivuilla osoitteessa lab.fi/fi/koulutus.

Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ylempi ammattikorkeakoulututkinto
Restonomi (YAMK)

Tutkinnon suorittaminen kestää 2–2,5 vuotta ja sen laajuus on 90 op.

Kysy lisää:
Koulutuspäällikkö Petra Yli-Kovero
puhelin 0400 985 834
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutuksen opetussuunnitelman rakennekuva (pdf)

Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ylemmässä ammattikorkeakoulututkinnossa kehitetään esimies- ja johtamistaitoja. Koulutus soveltuu erityisesti työelämässä toimiville tradenomeille, kauppatieteiden kandidaateille ja restonomeille. Tutkinto opiskellaan yhdessä liiketalouden ylemmän amk -koulutuksen kanssa.

Opintojen keskeisiä teemoja ovat esimies- ja johtamisosaaminen. Koulutuksessa perehdytään alan uusimpaan tutkimustietoon sekä saadaan valmiudet soveltaa ja hyödyntää teoreettista tietoa työelämässä.

Henkilökohtainen opiskelusuunnitelma tarjoaa mahdollisuuden edistää omaa työuraa omilla valinnoilla. Tutkintoon sisältyy opinnäytetyö, joka toteutetaan työelämän kehittämishankkeena ja tehdään yleensä omalle työpaikalle.

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto antaa saman kelpoisuuden julkisiin virkoihin ja tehtäviin kuin yliopistossa suoritettu maisteritutkinto.

Hae opiskelemaan kevään 2019 yhteishaussa – lisätietoja koulutuksesta ja hakemisesta löydät SAIMIAn hakusivuilta.

Restonomin yamk-tutkinnon suorittanut Ulla Siik: Opiskelusta ennätti tulla elämäntapa

Ulla Siik opettaa kokkiopiskelijoita Saimaan ammattiopisto Sampossa. Taustalla on vuosituhannen alussa suoritettu restonomitutkinto. Viime vuosina Siikistä alkoi tuntua siltä, että hän voisi pitkästä aikaa hypätä aidan toiselle puolelle ja opiskella vaihteeksi itse.

Lue lisää

Pin It