SAIMIAn koulutustarjonnan tietoja ei enää päivitetä.

Tutustu ajankohtaiseen koulutustarjontaan ja kevään 2020 yhteishakujen hakukohteisiin LAB-ammattikorkeakoulun sivuilla osoitteessa lab.fi/fi/koulutus.

Kuvataiteen koulutukset ovat LABissa osa Muotoiluinstituuttia.

Kuvataiteen ylempi amk-tutkinto, Kuvataiteilija (ylempi AMK)

Tutkinnon suorittaminen kestää 1,5 vuotta ja sen laajuus on 60 op.

Kysy lisää:
Koulutuspäällikkö Eija Mustonen
puhelin 040 763 3690
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Haluatko laajentaa ja syventää omaa osaamistasi taiteilijana? Kuvataiteen ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon lähtökohtana on henkilökohtaiseen näkemykseen perustuva, riippumaton taiteen tekeminen. Taiteellisen työskentelyn lisäksi koulutuksessa painotetaan taiteilijoiden valmiuksia tuoda omaa osaamistaan ja tuotantoaan esille.

Koulutus on suunnattu jo työelämässä toimiville ammattilaisille, joten jokainen opiskelija tekee henkilökohtaisen opintosuunnitelman. Teoreettiset osiot toteutetaan ryhmässä ja opiskelijan omaa taiteellista kehittymistä tukee opettajatuutori.

Yhteiset opinnot ja teoriaopinnot koostuvat seminaareista, luennoista, virtuaaliopinnoista ja työpajoista. Valinnaiset opinnot valitaan oman kiinnostuksen mukaan. Opinnäytetyö on henkilökohtainen taideprojekti. Koulutuksen aikana opiskelijoilla on mahdollisuus henkilökohtaisen tai ryhmässä tehtyyn julkaisuun. Kuvataiteen yhteisiä opinnäytetyönäyttelyitä on järjestetty viime vuosina esimerkiksi Forum Boxissa ja Kaapelitehtaalla Helsingissä.

Koulutus on suunnattu työelämässä toimiville kuvataiteen ammattilaisille, joilla on AMK-tutkinto kuvataiteesta tai muulta soveltuvalta alalta (esim. muotoilija AMK) sekä kolme vuotta alan työkokemusta.

Pin It