SAIMIAn koulutustarjonnan tietoja ei enää päivitetä.

Tutustu ajankohtaiseen koulutustarjontaan ja kevään 2020 yhteishakujen hakukohteisiin LAB-ammattikorkeakoulun sivuilla osoitteessa lab.fi/fi/koulutus.

Liiketalouden ylempi ammattikorkeakoulututkinto, Tradenomi (ylempi AMK)

Tutkinnon laajuus:
2,5 vuotta eli 90 opintopistettä.

Kysy lisää:
Koulutuspäällikkö Petra Yli-Kovero
puhelin 0400 985 834
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Liiketalouden koulutuksen opetussuunnitelman rakennekuva (pdf)

Haluatko liiketalouden asiantuntija-, kehittämis- tai johtotehtäviin? Liiketalouden ylemmässä ammattikorkeakoulututkinnossa kehitetään esimies- ja johtamistaitoja.Koulutus soveltuu erityisesti työelämässä toimiville tradenomeille, kauppatieteiden kandidaateille ja restonomeille.

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto vie uralla eteenpäin ja antaa saman kelpoisuuden julkisiin virkoihin ja tehtäviin kuin yliopistossa suoritettu maisteritutkinto.

Opintojen keskeisiä teemoja esimies- ja johtamisosaamisen rinnalla ovat laskentatoimi ja juridiikka. Koulutuksessa perehdytään alan uusimpaan tutkimustietoon ja saadaan valmiudet soveltaa ja hyödyntää teoreettista tietoa työelämässä. 

Opiskelu on työelämälähtöistä monimuoto-opiskelua, jonka pääpaino on opiskelijan itsenäisellä työskentelyllä. Henkilökohtainen opiskelusuunnitelma tarjoaa mahdollisuuden edistää henkilökohtaista urapolkua omilla valinnoilla. Tutkintoon voi sisällyttää esimerkiksi Saimaan ammattikorkeakoulun muiden ylempien koulutusohjelmien opintojaksoja.

Tutkintoon sisältyy opinnäytetyö, joka toteutetaan työelämän kehittämishankkeena ja tehdään yleensä omalle työpaikalle.

Koulutukseen hakevalla pitää olla liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyy, tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopistettä liiketalouden korkeakoulutasoisia opintoja. Lisäksi vaaditaan vähintään kolmen vuoden työkokemus liiketalouden alalta.

Ylempi amk-tutkinto mahdollisti Erno Alhon pitkän tähtäimen tavoitteen: HT-tutkinto antaa oikeuden toimia tilintarkastajana

Tilintarkastajan työ on siintänyt Erno Alhon tavoitteena ensimmäisestä opiskelusyksystä lähtien. Alho aloitti tradenomiopinnot Saimaan ammattikorkeakoulussa vuonna 2002 ja työskentelyn tilitoimistossa vuonna 2004, toisen opiskeluvuotensa kesällä. Sen jälkeen hän on suorittanut laskentatoimen erikoistumisopinnot Hämeen ammattikorkeakoulussa ja taloushallintoalan KLT-tutkinnon. Vuonna 2014 hän palasi jälleen koulunpenkille suorittamaan ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon.

Lue koko juttu

Kansanedustaja Joona Räsänen aloitti ylempään amk-tutkintoon johtavat opinnot Lappeenrannassa: ”Haluan kehittää itseäni”

Jännittää ihan pirusti, toteaa kansanedustaja Joona Räsänen. Hän istuu Saimaan ammattikorkeakoulun aulassa. Alkamassa on tradenomin ylempään amk-tutkintoon johtavan koulutuksen toinen kontaktiopetusviikonloppu.

Lue koko juttu

Pin It