SAIMIAn koulutustarjonnan tietoja ei enää päivitetä.

Tutustu ajankohtaiseen koulutustarjontaan ja kevään 2020 yhteishakujen hakukohteisiin LAB-ammattikorkeakoulun sivuilla osoitteessa lab.fi/fi/koulutus.

Tekniikan ylempi amk-tutkinto, Insinööri (ylempi AMK)

Tutkinnon laajuus:
2 vuotta eli 60 opintopistettä.

Kysy lisää:
Koulutuspällikkö Kirsi Taivalantti
puhelin 040 517 7702
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Haluatko täydentää ammatillista pätevyyttäsi tai toimia kehittämis- tai asiantuntijatehtävissä? Tekniikan ylempi ammattikorkeakoulututkinto vie uralla eteenpäin ja antaa valmiudet asiantuntijuuden ja ammatillisten taitojen jatkuvaan kehittämiseen. Koulutus soveltuu talonrakennus- ja infratekniikan sekä maa- ja kalliorakentamisen insinööreille.

Koulutus antaa valmiudet rakentamisen kokonaisprosessien hallintaan, uuden tutkimustiedon ja toimintamallien soveltamiseen sekä itsenäiseen työskentelyyn alan vaativissa kehittämis- ja asiantuntijatehtävissä.

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto on työelämälähtöinen, ja opinnot perustuvat henkilökohtaiseen opintosuunnitelmaan. Koulutukseen sisältyy opinnäytetyönä toteutettava kehittämishanke, joka liittyy alan ajankohtaisiin kysymyksiin tai ongelmakohtiin. Opiskelija valitsee ensisijaisesti aiheen, joka liittyy keskeisesti omaan työhön.

Valinnaisia opintoja ovat esimerkiksi rakennetekniikan AA-luokan pätevyyksiin tähtäävät opinnot, rakennusprojektien vienti, rakentaminen Venäjällä, liiketoimintaosaaminen ja projektien johtaminen, teknisen osaamisen syventäminen ja yrittäjyys. Osa koulutuksesta toteutetaan englanninkielisenä.

Opiskelijaksi voidaan valita tekniikan alan ammattikorkeakoulututkinnon tai teknis-taloudellisen koulutusalan korkeakoulututkinnon suorittanut henkilö, jolla on vähintään kolme vuotta rakennusalan työkokemusta tutkinnon suorittamisen jälkeen. Työkokemukseksi voidaan hyväksyä myös opistoasteen tutkinnon jälkeen saatu kolmen vuoden työkokemus ennen korkeakoulututkintoa.

Huomaathan, että koulutus ei ole mukana kevään 2019 yhteishaussa.

Pin It