Opiskelu Saimaan ammattikorkeakoulussa

Näille sivuille on kerätty opiskelijalle tärkeitä tietoja opintoihin liittyvistä asioista, mm. opintojen suorittamisesta, arvioinnista, vapaasti valittavista opinnoista ja kansainvälisistä toiminnoista.

Ajankohtaista opiskelijoille

Tilaa RSS-syöte

Saimaan ammattikorkeakoulu on saanut Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen (Karvi) toteuttamassa auditoinnissa laatuleiman. Auditoinnin mukaan ammattikorkeakoulun laatujärjestelmä täyttää korkeakoulujen kansalliset kriteerit ja vastaa eurooppalaisia periaatteita ja suosituksia.

Auditointiryhmä vieraili korkeakoulussa marraskuussa 2016 ja haastatteli laajasti henkilökuntaa, opiskelijoita ja ulkoisten sidosryhmien edustajia.

Lue lisää täältä.

Helmikuun valmistujaistilaisuus järjestetään perjantaina 24.2.

Linnalan kampuksella tilaisuus alkaa klo 10.00 kokoushuone Katiskassa (huone 110).

Skinnarilan kampuksella tilaisuus alkaa klo 14.00. Ravintola Skinnarilan henkilökunnan kabinettitilassa ja sen jälkeen on kahvitarjoilu ala-aulassa.

Tervetuloa!

Tammikuun valmistujaistilaisuudet järjestetään perjantaina 27.1.

Linnalan kampuksella tilaisuus alkaa klo 10.00 kokoushuone Katiskassa.

Skinnarilan kampuksella tilaisuus alkaa klo 14.00 Ravintola Skinnarilan henkilökunnan kabinetissa. Tilaisuuden jälkeen on kahvitarjoilu aulassa.

Tervetuloa!

Tervetuloa tutustumaan Saimaan ammattikorkeakouulun! Päivän aikana vanhemmat pääsevät tutustumaan Saimaan ammattikorkeakoulun tiloihin ja opetukseen. Voitte myös kokeilla erilaisia opetukseen ja ammattikorkeakoulun toimintaan liittyviä aktiviteetteja:

  • tekniikan ajosimulaattorilla pääset kokemaan, miltä kauhakuormaajan ajaminen oikeasti tuntuu
  • kuormitusfysiologian ja biomekaniikan laboratorioissa voit testata erilaisia mittausvälineitä, esimerkiksi pinsettimittaria, tasapainolevyä, verenpainemittaria sekä 9 hole finger peg –sorminäppäryystestiä
  • fysioterapiaopiskelijat tekevät inbody –kehonkoostumusmittauksia 5 euron hinnalla
  • kuvataiteen opiskelijat järjestävät taidearpajaiset.

Paikka: Saimaan ammattikorkeakoulu, Skinnarilankatu 36, Lappeenranta

Aika: 11.2.2017 klo 10:00 – 13:00

Ilmoittautuminen tapahtumaan viimeistään 5.2. mennessä tässä linkissä.

Ohessa vinkkejä siihen, mitä muuta vanhempasi voivat viikonlopun aikana tehdä Etelä-Karjalassa. Tervetuloa!

Vanheimpanpaiva Saimaalla-1

Vanheimpanpaiva Saimaalla-2

Joulukuun valmistumistilaisuudet järjestetään keskiviikkona 21.12.2016.

Linnalan kampuksella valmistujaisjuhlat pidetään klo 10 Ravintola Linnalassa.

Skinnarilan kampuksella valmistujaisia juhlitaan aulassa klo 13. Tilaisuuden jälkeen on kahvitarjoilu ala-aulassa.

Tervetuloa!

Oletko juuri korkeakoulusta valmistunut tai valmistumisen kynnyksellä ja etsit ensimmäistä työpaikkaasi? Tuntuuko siltä, että kokeneen ammattilaisen neuvoista ja sparrauksesta voisi olla sinulle hyötyä? Hae mukaan Suomen Mentoreiden Lappeenrannan mentoriohjelmaan!

Ohjelman tarkoituksena on mentoroinnilla tarjota vastavalmistuneelle nuorelle tukea ja neuvoa työnhakuun. Tavoitteena on nopeuttaa korkeakoulutettujen nuorten työllistymistä valmistumisen jälkeen, ja varmistaa, etteivät he jää asian kanssa yksin.

Haku on käynnissä 25.10 – 18.11.2016 ja mukaan pääset osoitteessa www.suomenmentorit.fi.

Lisätietoja: www.suomenmentorit.fi  ja Heidi Honkamaa (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 050 527 4700).

LUT:n ja ammattikorkeakoulun välisen huoltotien työmaaliikenne lisääntyy, kun pohjoispään vesikaton ja ilmanvaihtokonehuoneen rakentaminen alkaa.

Nyt on entistä tärkeämpää minimoida henkilöliikenne huoltotiellä. Vain välttämätön henkilöliikenne on sallittua ja silloinkin on käytettävä opastettua reittiä (= amk:n puoleinen laita + suojatietä yli).

Marraskuun valmistujaistilaisuus järjestetään Skinnarilassa perjantaina 25.11. klo 14.00.  

Tilaisuus pidetään Ravintola Skinnarilan henkilökunnan kabinettitilassa ja sen jälkeen on kahvitarjoilu ala-aulassa.

Tervetuloa!

Lokakuun valmistujaistilaisuus järjestetään Skinnarilan kampuksella perjantaina 28.10. klo 14.

Tilaisuus pidetään Ravintola Skinnarilan henkilökunnan kabinettitilassa, ja sen jälkeen on kahvitarjoilu ala-aulassa.

Tervetuloa!

Lappeenrannan Sotaorpojen ja Sotaleskien Säätiö jakaa 50.000 euroa apurahoina Saimaan ammattiopisto Sampon ja Saimaan amk:n  lappeenrantalaisille opiskelijoille. Apurahat on tarkoitettu lahjakkaille, taloudellisen tuen tarpeessa oleville opiskelijoille. Apurahaa voivat hakea opiskelijat, jotka ovat aloittaneet opintonsa vuonna 2015. Hakuaika päättyy 30.10.2016. Sähköinen hakulomake löytyy Etelä-Karjalan ammatillisen koulutuksen tukisäätiön nettisivuilta: http://www.saimia.fi/tukisaatio/