Tiedote opiskelijoille Digikaappaus 2019 Hackathon-tapahtumasta

Hei!

Haluatko haastaa itsesi? Nyt Sinulla on loistava mahdollisuus ansaita rahaa ja saada oppeja! Pääset myös osallistumaan ilmaiseksi huippuluokan tapahtumaan, jossa voit verkostoitua moninaisten yritysten sekä yrittäjien kanssa, sekä opit tulevaisuuden toimintamalleista jo tänään.

Digikaappaus tulee taas, ja osana sitä järjestetään viikon mittainen Hackathon-innovointi. Hackathon-innovoinnissa saat tunnetulta yritykseltä mielenkiintoisen tehtävänannon, jota pääset yhdessä ryhmän kanssa toteuttamaan. Hacki alkaa 14.3. ja tulokset esitetään 22.3. Digikaappaus-tapahtumassa Lappeenranta-salissa. Voittajajoukkueelle on luvassa rahapalkinto. Lisäksi innovoinnista on saatavilla aiheita opinnäytetyöhön.

Sinun panoksesi:
- Panostus ajallisesti hackin vaatimaan lopputulokseen pääsemiseen (n. 25h työtä → 30/40h)
- Olet valmis toimimaan ryhmässä, joka koostuu eri alojen opiskelijoista
- Täytät oman ruutusi ryhmässä parhaan kykysi mukaan
- Olet paikalla hackin aikatauluun merkityissä yhteisissä tapaamisissa
- Tahdot omalla toiminnallasi tuottaa toimeksiantajalle mahdollisimman hyvän lopputuloksen

Ilmoittautuminen alkaa pian, josta lisätietoa luvassa kiinnostuneille.
Ilmoitathan kiinnostuksesi sähköpostilla osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 28.2. mennessä.

Digikaappauksen nettisivut: www.digikaappaus.fi

Digikaappaus on Saimaan ammattikorkeakoulun liiketalouden opiskelijoiden (markkinoinnin suuntautumisvaihtoehto) järjestämä tapahtuma. Tapahtuman pääjärjestäjä on markkinointiosuuskunta Missio.

Pin It