Opiskelijakunta SAIKO etsii uusia tutoreita. Alla opiskelijakunnan ilmoitus hausta:

Hae SAIKO-tutoriksi

Haluatko tutustua uusiin ihmisiin, saada opintopisteitä ja pitää samalla hauskaa? Jos vastasit kyllä, lähetä meille hakemuksesi!

Tutorina pääset tutustumaan uusiin opiskelijoihin, opastamaan heitä opintojen alussa ja niiden aikana sekä tutustuttamaan heitä opiskelijakulttuuriin Lappeenrannassa sekä mahdollisesti Lahdessa.

Saat varmasti uusia ystäviä niin fukseista kuin muista tutoreistakin (ja tietenkin niitä opintopisteitä!).Teet yhteistyötä koulun monien eri tahojen kanssa, ja pääset halutessasi myös mukaan opiskelijakunnan tapahtumien suunnitteluun.

Päätutor vastaa oman koulutusalansa tutorien positiivisesta ryhmähengestä, yleisestä toiminnasta mm. orientaatioiden aikana, yleisestä tiedotuksesta sekä yhteydenpidosta opiskelijakunnan tutorvastaavan kanssa.

Haku on käynnissä 14.–28.2.2019. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi SAIKOn hallituksen tutorvastaavalle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Liitä hakemuksen mukaan yhteystietosi. Mikäli olet kiinnostunut päätutorin toimesta, mainitse siitä hakemuksessasi.

Kaikki tutoriksi hakeneet kutsutaan SAIKOn järjestämiin tutorkoulutuksiin, ja ne ovat edellytyksenä tutoriksi pääsemiselle. Koulutukset järjestetään keväällä sekä alkusyksystä ja niiden ajankohdat tarkentuvat myöhemmin.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää!

Lisätiedot:
Nea Jämsén, SAIKOn hallituksen tutorvastaava | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Juho Timperi, SAIKOn asiantuntija | SAIKOn asiantuntija Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pin It