Hei Sinä 18–29-vuotias nuori!

Tule mukaan Marttojen ja Takuusäätiön Rahat riittää! -kurssille, joka yhdistää taloudenpidon ja ruoanlaiton opiskelijabudjetille sopivalla tavalla.

Illan aikana tutustut hauskoihin ja hyödyllisiin oman talouden hallinnan tapoihin ja välineisiin. Paljastamme marttojen parhaat säästövinkit, tarjoamme uusia oivalluksia rahankäytöstä ja vastaamme ikiaikaiseen kysymykseen: Mitä eläminen maksaa?

Tämän kurssin jälkeen opiskelija ei sorru vippeihin, vaan on omien rahojensa hallitsija.

Ja mikä parasta, koko paketti on maksuton ja valmistamme yhdessä maukasta iltapalaa!

Järjestämme kaksi erillistä kurssia:

ti 15.10. klo 16.30-19.30

ti 29.10. klo 16.30-19.30

Paikka: Etelä-Karjalan Marttakeskus, Valtakatu 45, Lpr

Ilmoittaudu heti: https://www.martat.fi/etela-karjala/tapahtumat/

Lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Takuusäätiön ja Marttaliiton yhteisen Rahat riittää -kehittämishankkeen (2018-2020) tavoitteena on kotitalouksien talous- ja velkaongelmia ehkäisevän ja selviytymistä tukevan talousosaamisen vahvistaminen. Talousosaamista vahvistetaan kehittämällä ja pilotoimalla uusia materiaaleja ja toimintatapoja sekä vaikuttamalla oikea-aikaisen talousneuvonnan saatavuuteen. Lisäksi hankkeessa tuotetaan ennaltaehkäisevää talousneuvontaa tukevaa tietoa sekä tehdään laaja-alaista ja monikanavaista vaikuttamistoimintaa. Hankkeen kohderyhmät ovat itsenäistymässä olevat nuoret aikuiset sekä työelämästä eläkkeelle siirtymässä olevat henkilöt.

Pin It