Haemme osa-aikaista harjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 2.1.-29.5.2020 Saimaan ammattikorkeakoulun (1.1.2020 LAB-ammattikorkeakoulu) opiskelijoiden asiakaspalveluun (front desk). Saimaan ammattikorkeakoulu ja Lahden ammattikorkeakoulu yhdistyvät, ja yhdistymisen myötä syntyy uusi LAB-ammattikorkeakoulu. LAB aloittaa toimintansa 1.1.2020.

Harjoittelija
-tekee asiakaspalvelutehtäviä opiskelijoiden front deskissä (esim. antaa opiskelijatodistukset ja opintorekisteriotteet sekä ateriatukikortit)
-järjestää orientaatioviikkoa ja ulkomaalaisten opiskelijoiden orientaatiota yhteistyössä opiskelijapalveluiden kanssa
-neuvoo opiskelijoita tenttikäytännöissä ja muissa opiskeluun liittyvissä asioissa
-on mukana LABin infojen käytännön järjestelyissä
-osallistuu opiskelijatiedotukseen.

Harjoittelijan työ edellyttää, että
-hakija on asiakaspalveluhenkinen
-hakijalla on ammattikorkeakoulutasoisia opintoja.
-hakija tietää ja tuntee Saimaan ammattikorkeakoulun opintoihin liittyviä asioita
-hakija pystyy suomen lisäksi työskentelemään kirjallisesti ja suullisesti sujuvasti englanniksi.
-hakija kykenee yhdistämään omat opiskelut ja osa-aikaisen työn
-hakijalla on hyvät tietotekniset taidot.
-hakijalle katsotaan eduksi, jos hän on toiminut vertaistuutorina tai harrastusten kautta vastaavissa tehtävissä.

Työaika on 20 tuntia/viikko, ma–pe klo 10–14. Tehtävän palkkaus on kokoaikatyössä 2122,11 e/kk. Osa-aikatyön palkkaus määräytyy hoito-osuuden mukaan.

Lisätietoja antaa opiskelijapalveluiden päällikkö Minna Ranta, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 510 0597. Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo 2.12.2019 mennessä sähköpostilla opiskelijapalveluiden päällikölle Minna Rannalle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai postitse LUT-yliopisto, Opiskelijapalvelut, PL 20, 53851 Lappeenranta (käyntiosoite Yliopistonkatu 34). Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto, LUT. Trailblazer-strategiamme ydin on neljä globaalia kysymystä: Poltammeko kaiken loppuun? Jätämmekö ihmiskunnan kärsimään pilaamastaan vedestä? Hautaammeko tulevaisuutemme jätteiden mukana? Annammeko Euroopan taantua maailman takapihaksi? Vastaus on: Emme. Näytämme tietä uudisraivaajahengessä. Olemme maailman parhaiden yliopistojen joukossa (Times Higher Education ja QS-rankingit). Olemme kooltamme kompakti ja toiminnaltamme keskittynyt. Yhdistimme tekniikan ja talouden edelläkävijänä jo vuonna 1969. Kansainvälinen tiedeyhteisömme koostuu 6500 opiskelijasta ja asiantuntijasta.

Pin It