Skinnarilan kampus

Ammattikorkeakoulun rakennuksessa voi opiskella klo 7.00–22.00. Väliovet ovat auki opetuksen tarpeen mukaan. Ulko-ovet lukkiutuvat ma–pe klo 20.00, ja sen jälkeen sisälle pääsee avainkortilla.

Opiskelijat voivat halutessaan lunastaa avaimen 10 euron käteismaksua vastaan SAIKOn toimistosta (tila A1095). Toimisto avoinna arkisin klo 10.00–14.15 tai sopimuksen mukaan.

Avaimen lunastaminen mahdollistaa tilojen ilta- ja viikonloppukäytön kuin myös 24/7 kirjastokäynnit ja kuntosalin. Avain on käyttövalmis noudettaessa. Avaimen toiminta lakkaa valmistumisen jälkeen tai poissaolevaksi ilmoittautumisen yhteydessä.

Järjestelmä rekisteröi kaiken liikkumisen rakennuksessa ja jokaisen ilta- tai viikonloppukäyttäjän on kirjauduttava sisään omalla avaimellaan. Poistuttaessa rakennuksesta on muistettava kirjautua avaimella ulos.

Oman avaimen lainaaminen toiselle opiskelijalle tai jollekin muulle henkilölle on ehdottomasti kiellettyä. Ystävien tai muiden ulkopuolisten tuonti rakennukseen iltaisin tai viikonloppuisin on myös kiellettyä.

Turvapalvelu valvoo tiloja sekä elektronisesti että vartijakierroin. Vartijan kysyessä opiskelijan on todistettava henkilöllisyytensä ja opiskeluoikeutensa. Vartijalla on oikeus poistaa rakennuksista henkilö, joka ei pysty pyydettäessä todistamaan henkilöllisyyttään. Mikäli opiskelija aiheuttaa turhan hälytyksen ja vartija saapuu rakennukseen, hälytyksen aiheuttaja on velvollinen maksamaan turhasta hälytyksestä aiheutuvat kustannukset, jotka ovat noin 60 euroa.

Skinnarilan tilojen iltakäyttö (pdf)

Linnalan kampus

Opiskelijoiden ilta- ja viikonloppukäytössä on kaksi tietokonetta kirjaston lehtisalissa ja kahdeksan tietokonetta kirjaston sisällä.

Rakennuksessa voi opiskella ma–pe klo 17.30–22.00 ja viikonloppuisin klo 7.00–22.00. Avainkortin saat 20 euron panttia vastaan huoneesta 186. Pantti maksetaan takaisin, kun avainkortti palautetaan esimerkiksi opintojen päättyessä.

Rakennukseen pääsee näyttämällä avainkorttia sähköiseen lukijaan. Poistuttaessa rakennuksesta on muistettava myös kirjautua ulos näyttämällä avainkorttia samalla tavoin. Järjestelmä rekisteröi kaiken liikkumisen rakennuksessa ja jokaisen ilta- tai viikonloppukäyttäjän on kirjauduttava sisään omalla avainkortillaan. Oman avainkortin lainaaminen toiselle opiskelijalle tai jollekin muulle henkilölle on ehdottomasti kiellettyä. Ystävien tai muiden ulkopuolisten päästäminen rakennukseen iltaisin tai viikonloppuisin on myös kiellettyä.

RAKENNUKSESTA ON EHDOTTOMASTI POISTUTTAVA VIIMEISTÄÄN KLO 22.00. Mikäli opiskelija aiheuttaa turhan hälytyksen ja vartija saapuu rakennukseen, hälytyksen aiheuttaja on velvollinen maksamaan turhasta hälytyksestä aiheutuvat kustannukset, jotka ovat noin 60 euroa.

Linnalan tilojen iltakäyttö (pdf)

Pin It