Opiskelijakortti

Opiskelijakortti on korttiin merkityn opiskelijakunnan jäsenkortti, Saimiassa Saimaan ammattikorkekoulun opiskelijakunta (SAIKO). Kortin tilaamalla yksittäinen opiskelija liittyy oman ammattikorkeakoulunsa opiskelijakuntaan, joka puolestaan on SAMOKin jäsen. Kortti ei ole SAMOKin jäsenkortti.

Opiskelijakortilla voi todistaa olevansa ammattikorkeakouluopiskelija ja tietyn opiskelijakunnan jäsen. Sillä voi saada Frank etupalvelun valtakunnallisesti neuvottelemat sekä opiskelijakuntien paikallisesti neuvottelemat edut. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.frank.fi/alennukset/

Opiskelijakortilla voi todistaa oikeutensa opiskelijaetuuksiin yrityksissä niin verkossa kuin liikkeissäkin, joiden kanssa Frankilla ja opiskelijakunnalla on sopimus. Kortti on hyvä näyttää myös museoissa, teattereissa, uimahalleissa tai muissa paikoissa, jotka myyvät opiskelijahintaisia lippuja. Alennuksen kysyminen kannattaa!

Lukuvuositarra
Opiskelijakorttia voi käyttää vain voimassa olevalla tarralla varustettuna. Tarran saa maksamalla opiskelijakunnan jäsenmaksun ja se vaihdetaan lukuvuosittain.

Lisätietoja:
http://www.saiko.fi/fi/jasenyys/uusi-opiskelijakortti
http://www.saiko.fi/fi/jasenyys/faq

Korkeakouluopiskelijoiden ateriatuki

Korkeakouluopiskelijat ovat oikeutettuja alennukseen aterian hinnasta ravintoloissa, jotka ovat ateriatuen piirissä. Alennushintaisen aterian saa voimassa olevaa opiskelijakorttia tai Kelan ateriatukikorttia näyttämällä. Oppilaitos vastaa ateriatukikortin myöntämisestä niille ateriatukeen oikeutetuille, joilla ei ole opiskelijakorttia. Ateriatukea voivat saada opiskelijat, jotka suorittavat alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa, ammattikorkeakoulututkintoa tai ylempää ammattikorkeakoulututkintoa sekä opintotukeen oikeuttaviin ammatillisiin tai erikoistumiskoulutusohjelmiin osallistuvat opiskelijat.

VR, Valtion Rautatiet

Tietoa VR:n opiskelijalipuista löydät tästä:

VR, opiskelijat

Matkahuolto

Tietoa Matkahuollon opiskelijalipusta löydät tästä:

Matkahuolto, opiskelijat

Joukkoliikenteen Waltti-maksujärjestelmä Lappeenrannassa

Tietoa Lappeenrannan opiskelijalipusta löydät tästä:

Alueen linja-autoliput

 

Pin It