Skinnarilan kampuksella (Saiman amk, LUT) työskentelee päätoimisesti kaksi oppilaitostyön pappia. Työmuoto on osa Suomen ev.lut. kirkon toimintaa, jota tehdään valtakunnallisesti kaikissa korkeakouluissa ympäri Suomen. Seurakuntien oppilaitostyö kuuluu opiskelijoiden ja henkilökunnan hyvinvointiin tähtäävään työhön.

Lappeenrannassa ev.lut. seurakuntien opiskelijatoiminta järjestää kristillisiä opiskelijailtoja, nuorten aikuisten ja perheiden toimintaa ja kansainvälistä toimintaa. Työhön kuuluu myös opiskelijoiden tukeminen kriiseissä ja vaikeiden elämän kysymysten keskellä. Oppilaitostyön papit tarjoavat mahdollisuuden täysin luottamuksellisiin keskusteluihin mistä tahansa aiheesta.

Saimaan ammattikorkeakoulun oppilaitospappeina toimivat Aki Laasonen ja Sari Kosonen. Heihin voi ottaa yhteyttä arkipäivisin puhelimitse, sähköpostilla tai WhatsAppin kautta. Myös oppilaitosten käytävillä ja ruokaloissa voi mennä rohkeasti juttusille. Oppilaitostyön pappi päivystää kampuksella tiistaisin klo 10-14, huoneessa 5113 (LUT:n pääovesta heti oikealla). Myös muina aikoina voi ottaa yhteyttä ja sopia tapaamisesta.

Yhteystiedot:

Aki Laasonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 3126 824

Sari Kosonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 3126 823

Ajan tasalla olevat tiedot löytyvät myös Lappeenrannan seurakuntien kotisivulta.

OLEMME SINUA VARTEN.

Pin It