Osuuskunnat ovat opiskelijoiden perustamia yrityksiä, jotka tarjoavat oman alansa palveluja. Saimaan ammattikorkeakoulussa toimii markkinoinnin, tekniikan ja tietotekniikan osuuskuntia.

Markkinointiosuuskunta Askel

Markkinointiosuuskunta Askel on perustettu keväällä 2016. Olemme innovatiivinen 23:n tiimiyrittäjän ryhmä. Haluamme oppia jatkuvasti uutta monenlaisten projektien kautta, emmekä pelkää tarttua haasteisiin. Tavoitteenamme on maustaa markkinoinnin perinteiset keinot omilla näkemyksillämme rajoja rikkoen.

Projektimme keskittyvät pääasiassa markkinointiin ja mainostoimistopalveluihin, sekä tapahtumatuotantoon. Saimme ensikosketuksen tapahtumien järjestämiseen tuottamalla perinteisen Linnoituksen kevät-tapahtuman.

Vuoden 2016 aikana järjestämme vielä muun muassa Linnoituksen Kekri-tapahtuman ja Lappeenrannan Joulukadun.

Ota askel eteenpäin kanssamme!

Emmi Suikkanen
Toimitusjohtaja
Markkinointiosuuskunta Askel
045 6993598
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Askeleet löydät Facebookista:
https://www.facebook.com/markkinointiosuuskunta.askel

Markkinointiosuuskunta Lux

Markkinointiosuuskunta Lux koostuu 24 jäsenestä ja missiomme on opiskellen tehdä edistyksellistä markkinointia tuorein ajatuksin, luoden uusia toimintatapoja ja ideoita verkostoituen samalla työelämää varten. Suuri jäsenmäärämme mahdollistaa monien erilaisten projektien toteuttamisen. Lux on tehnyt tähän mennessä yhteistyötä mm. Lappeenrannan kaupungin ja Blue Lake Communications (BLC):n kanssa. Merkittävimpiin projekteihimme kuuluvat Joulukatu 2015 -tapahtuman järjestäminen sekä Linnoituksen Kevät ja Kekri -markkinat. Olemme tehneet myös innovaatio- ja tuotteistamishankkeita.

Ota yhteyttä!

Aurora Talvi
Toimitusjohtaja
Markkinointiosuuskunta Lux
040 131 6566
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Löydät meidät facebookista: https://www.facebook.com/luxmarkkinointi

Markkinointiosuuskunta Visio

Markkinointiosuuskunta Visiosta löytyy laaja-alaista osaamista: graafisesta suunnittelusta, valokuvauksesta, tiimityöskentelystä, esiintymisestä, promootio- ja myyntityöstä sekä johtamisesta. Kaiken taidon lisäksi joukkoon mahtuu rutkasti energiaa ja positiivista asennetta tehdä, luoda ja oppia uutta.

Visiolla on jo kokemusta myynnistä ja markkinoinnista. Ensimmäinen iso Vision itsenäisesti järjestämä tapahtuma oli jo perinteeksi muodostunut Linnoituksen Kevät. Lisäksi olemme järjestäneet sadonkorjuuhenkisen Kekri-tapahtuman, tehneet Minimanille myynninedistämistä sekä INNO15-kurssin lukio-opiskelijoille.

Ota yhteyttä!

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

045 601 4503

Löydät meidät Facebookista https://www.facebook.com/MarkkinointiosuuskuntaVisio
Blogiamme voit seurata osoitteesta http://movisio.wordpress.com/