Osuuskunnat ovat opiskelijoiden perustamia yrityksiä, jotka tarjoavat oman alansa palveluja. Saimaan ammattikorkeakoulussa toimii markkinoinnin, tekniikan ja tietotekniikan osuuskuntia.

Markkinointiosuuskunta Askel

Markkinointiosuuskunta Askel on 22 innovatiivisen tiimiyrittäjän yritys. Tarjoamme monenlaisia palveluita: markkinointia, innovointeja, mainostoimistopalveluja sekä tapahtumatuotantoa. Kaikki tiimimme jäsenet ovat opiskelijoita ja se näkyy vahvana oppimishaluna. Toimipaikkamme on Lappeenrannassa ja olemme osa Saimaan tiimiyrittäjäakatemia Saitemiaa.

Palvelemme asiakkaitamme iloisella ja nuorekkaalla asenteella. Askeleessa vallitsee rento ilmapiiri, jossa kaikki uskaltaa olla oma itsensä, eikä kukaan jää ulkopuolelle.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, vaan viedään yhdessä markkinointinne uudelle tasolle!

http://www.askelmarkkinointi.fi/

Emmi Knaapi
Toimitusjohtaja
Markkinointiosuuskunta Askel
045 6993598
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Askeleet löydät Facebookista: https://www.facebook.com/markkinointiosuuskunta.askel

Markkinointiosuuskunta Lux

Markkinointiosuuskunta Lux koostuu 24 jäsenestä ja missiomme on opiskellen tehdä edistyksellistä markkinointia tuorein ajatuksin, luoden uusia toimintatapoja ja ideoita verkostoituen samalla työelämää varten. Suuri jäsenmäärämme mahdollistaa monien erilaisten projektien toteuttamisen. Lux on tehnyt tähän mennessä yhteistyötä mm. Lappeenrannan kaupungin ja Blue Lake Communications (BLC):n kanssa. Merkittävimpiin projekteihimme kuuluvat Joulukatu 2015 -tapahtuman järjestäminen sekä Linnoituksen Kevät ja Kekri -markkinat. Olemme tehneet myös innovaatio- ja tuotteistamishankkeita.

Ota yhteyttä!

Laura Kaarna
Toimitusjohtaja
Markkinointiosuuskunta Lux
0400 415 512
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Löydät meidät facebookista: https://www.facebook.com/luxmarkkinointi