Ruoka- ja tapahtumapalvelut

Hotelli- ja ravintola-alan Kulinaari Linnalan kampuksella Imatralla tarjoaa kattavia ruoka- ja tapahtumapalveluita sekä yritysten ja organisaatioiden erilaisiin tilaisuuksiin että yksityishenkilöiden juhlapäiviin.

Suunnittelemme ja toteutamme erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia asiakkaiden tarpeisiin. Palvelun sisältö suunnitellaan aina asiakaskohtaisesti ja toteutuksessa hyödynnetään asiantuntijoiden lisäksi myös hotelli- ja ravintola-alan opiskelijoita. Voimme myös huolehtia tapahtuman ilmoittautumisten vastaanottamisesta puolestasi.

Ota yhteyttä!
Jukka Moilanen, lehtori, puh. 040 575 1560, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tapahtumien ensiapupäivystys

Yleisötapahtuma tulossa? Oletteko miettineet tilaisuuden ensiavun järjestämistä?

Tapahtumien ensiapupäivystys on tärkeä osa onnistunutta tilaisuutta. Saimaan ammattikorkeakoulu tarjoaa ensiapupäivystystä erilaisiin yleisötilaisuuksiin kuten urheilutapahtumiin, messuihin ja konsertteihin. Toteutuksissa hyödynnetään asiantuntijoiden lisäksi ensihoidon opiskelijoita.

Ota yhteyttä!
Anne Suikkanen, lehtori, puh. 040 484 2543, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Pia Ruukki, suunnittelija, puh. 040 756 7576, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.