Siitolan kartano

Haluatko järjestää kulttuuri-illan, kokouksen, häät tai illanvieton tunnelmallisissa tiloissa?

Imatralla sijaitseva Siitolan kartano on suosittu paikka monenlaisille tilaisuuksille ja tapahtumille. Tilat sopivat noin 30-40 hengen seurueelle. Kesällä myös terassit ja kartanon ihana puutarha vastaanottavat vieraita. Kartano henkii menneiden aikojen tunnelmaa ja tilalta avautuu mahtavat näkymät Vuokselle.

Mahdolliset tarjoilut kannattaa tilata Saimaan ammattikorkeakoulun Linnalan ravintolasta.

Siitolan kartano, kuva: Mikko Nikkinen

Siitolan kartanon perusti sotasankari Joakim Ducker, joka sai Siitolan tilan läänityksenä kuningas Kaarle XI:lta. 1700-luvun alussa kartano toimi Viipurin ja Savonlinnan esikuntaupseerien puustellina. Myöhemmin kartano siirtyi kruununvouti Henrik Masalinille, joka kestitsi siellä muun muassa Venäjän keisarinna Katariina II:ta vuonna 1772. Kartanon uuden jugendasun suunnitteli arkkitehti Uno Ullberg 1900-luvun alkupuolella.

Muut tilat

Vuokraamme myös Lappeenrannan Skinnarilan kampuksen ja Imatran Linnalan kampuksen tiloja. Lappeenrannasta voit vuokrata auditorioita ja liikuntasalin, Imatralta auditoriota, kokoushuoneita, atk-luokkia sekä kielistudioita.

Katso tilavuokrat

Ota yhteyttä!

Siitolan kartanon tilat, Skinnarilan ja Linnalan kampus: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Pin It