Tietosuojalla tarkoitetaan ihmisen yksityisyyden suojaamista esimerkiksi henkilötietoja käsiteltäessä.

Ammattikorkeakoulun toiminta edellyttää henkilötietojen keräämistä ja säilyttämistä ja Saimaan ammattikorkeakoulu noudattaa toiminnassaan henkilötietojen käsittelyä koskevaa lainsäädäntöä. 

Tietosuojavastaava

Saimaan ammattikorkeakoulussa toimii tietosuojavastaava. Tietosuojavastaava varmistaa henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuutta sekä toimii valvontaviranomaisen sekä rekisteröityjen yhteyshenkilönä henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä.

Tietosuojavastaavan yhteystiedot:

  • lakimies Anne Himanka
  • Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Puhelin 0294 462 111 (vaihde)
  • Postiosoite PL 20, 53851 Lappeenranta

Rekisteröityjen oikeudet

Rekisteröityjä informoidaan tietosuojailmoitusten avulla Saimaan ammattikorkeakoulussa tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä. Tutustu tietosuojailmoituksiin.

Lisäksi rekisteröidyllä on mahdollisuus tehdä omia henkilötietoja koskevan tarkastus-, oikaisu- tai poistamispyyntö. Katso ohjeet ja lomakkeet pyynnön tekemiseksi.

Lomakkeet

Voit tehdä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisen omia henkilötietojasi koskevan tarkastus-, oikaisu- tai poistamispyynnön oheisilla lomakkeilla.

Huomioithan, että henkilötietojen poistamisoikeus ei koske tietoja, joita Saimaan ammattikorkeakoulu käsittelee esim. lakisääteisen tehtävän, yleisen edun vuoksi tai joiden osalta ammattikorkeakoululla on lakisääteinen velvoite tietojen säilyttämiseen.

Henkilöllisyytesi todennetaan ennen pyyntöön vastaamista.

Tietosuojailmoitukset

Tietosuojailmoitusten avulla rekisteröityjä informoidaan Saimaan ammattikorkeakoulussa tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä.

Opiskelu:

Työskentely:

Palvelut yliopistoyhteisöön kuuluville:

Ammattikorkeakoulun palvelut:

Kumppanit ja sidosryhmät:

Kirjasto:

Muut:

Pin It