Tarvitsetko uusia ideoita, luovia innovaatioita, poikkitieteellisyyttä tai kumppanuutta yrityksesi uudistumisessa ja kehittämisessä?

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintamme lähtökohtana on luoda uusia ja taloudellisesti kannattavia ratkaisuja sekä arkielämään että kumppaneidemme liiketoimintaan. Tavoitteemme on ennakkoluulottomasti etsiä, kokeilla ja löytää uusia ratkaisuja tulevaisuuden työelämän tarpeisiin.
Tarjoamme monipuolista, poikkitieteellistä ja rajapinnat huomioivaa asiantuntijuutta erilaisiin tehtävänantoihin. Hyödynnämme työssämme sovellettavuutta ja verkostojen välistä yhteistyötä.

Esimerkiksi DRIVE!-hankkeessa olemme luoneet innovaatioista uutta liiketoimintaa tuomalla markkinoille puuttuvan komponentin hybriditekniikkaa hyödyntäviin työkoneisiin sekä osoittamalla simulointimallien avulla hybridisoinnin hyödyt. Hyvinvointikumppanuus-hankkeessa tuemme eteläkarjalaisten hyvinvointialan pk-yritysten kasvua ja kansainvälistymistä, toimintaedellytyksiä ja elinvoimaisuutta sekä kumpppanuutta julkisen sektorin kanssa. Tavoitteena on auttaa asiakkaita löytämään tarvitsemansa hyvinvointioavelut luotettavasti ja helposti.

SOTE-palvelut kartalle-hankkeessa etsimme uudenlaisia ratkaisuja, joiden avulla voidaan tukea rakennetussa ympäristössä toimivia sosiaali- ja terveysalan yrityksiä. Myös Tyyppi-hankkeessa asiakaslähtöiset sosiaali- ja terveyspalvelut saivat uuden muodon, kun uudenlaisia palveluja luotiin asiakkaan itsensä tuottamasta tiedosta hänen arjen muuttujiaan ymmärtämällä.

Saimaan ammattikorkeakoulun ja Lappeenrannan teknillisen yliopiston osittain omistama yrityskiihdyttämö- ja sijoitusyhtiö Green Campus Innovations (GCI) Oy tukee koko kampuksen tutkimukseen ja osaamiseen perustuvaa uutta yritystoimintaa niin taloudellisesti kuin toiminnallisesti.

Hankkeiden lisäksi opiskelijamme toetuttavat erilaisia selvityksiä ja pienimuotoisia projekteja osana opintojaan.

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä mahdollisia ratkaisuja tarpeisiinne tai ongelmiinne!

Tutkimuspäällikkö Pasi Juvonen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 585 7772

Tutkimuspäällikkö Kaisu Laasonen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 559 6902

Pin It