Hakija voi hakea oikeutta valintakokeen suorittamista koskeviin erityisjärjestelyihin erillisellä hakemuksella. Hakemuksessa tulee mainita erityisjärjestelyt, joita haetaan, sekä perustelut erityisjärjestelyjen hakemiselle. Hakemukseen tulee liittää kopiot todistuksista, joihin hakija vetoaa.

Huomiothan, että lukihäiriön perusteella saadut lausunnot saavat olla pääsääntöisesti enintään 5 (viisi) vuotta vanhoja. Ammattikorkeakoulu voi hyväksyä myös vanhempia lukihäiriöön liittyviä lääkäritodistuksia, jos lääkäri on todennut että henkilöllä on pysyvä neurologinen tila/vamma, joka aiheuttaa lukemisen tai kirjoittamisen ongelmia.

Valintakokeiden erityisjärjestelyhakemus tulee jättää 25.9.2019 klo 15.00 mennessä kaikkien niiden ammattikorkeakoulujen hakijapalveluihin, joihin hakija hakee.

Hakemus liitteineen lähetetään osoitteeseen Saimaan ammattikorkeakoulu, Hakijapalvelut, Yliopistonkatu 36, 53850 Lappeenranta. Hakemuksen voin myös skannata ja lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .