LAB-ammattikorkeakoulun Lappeenrannan kampuksen opiskelijoille

Helpdesk

Vastatakseen poikkeuksellisiin työaikoihin LUT Helpdesk palvelee puhelimitse poikkeuksellisesti maanantaista perjantaihin klo 8.00–18.00. Palvelunumero on (02944) 62580

Muistathan apua tarvitessasi myös itsepalveluportaalin sekä virtuaalisen avustajan Emmin, joka vastaa kysymyksiisi Intran Helpdesk-osiossa sekä opiskelijoiden Uni-portaalissa. Saat apua myös perinteisesti osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Kevään ja kesän valmistujaiset

Kampuksilla ei järjestetä valmistumistilaisuuksia touko- ja kesäkuussa.

LUT ja LAB eivät järjestä kampuksilla valmistujaistilaisuuksia tämän kevään aikana. Kevään ja kesän aikana valmistuville opiskelijoille toimitetaan postitse tutkintotodistus.

 

Pysäköintimaksut Mukkulan ja Skinnarilan kampuksilla

Olemme sopineet eParking-toimijan kanssa, että kaikki auki olevat pysäköintilupalaskut merkitään toistaiseksi maksetuiksi. Eli jos olet saanut eParking-laskun tai maksumuistutuksen, sitä ei tarvitse maksaa. Ohjeistamme myöhemmin keväällä, miten toimitaan, jos olet jo maksanut pysäköinnistä tulevien kuukausien osalta. Pyydämme myös, että et ole asiasta suoraan yhteydessä eParking-toimijaan, sillä heidän asiakaspalvelunsa on tällä hetkellä pahasti ruuhkautunut.

 

Asennus-, remontti- ja huoltotyöt korkeakoulujen tiloissa

LUTin ja LABin tilat on suljettu Etelä-Suomen aluehallintoviraston 17.3.2020 antamalla päätöksellä tartuntatautilain perusteella.

Koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi annettua päätöstä tulee noudattaa ja tiloissa voidaan harjoittaa vain tutkimus- ja TKI-toimintaa sekä muuta kriittistä toimintaa. 

Tällaisen toiminnan harjoittamisesta henkilöstön osalta päättävät oppimis- ja tilapalveluiden johtajan esittelystä seuraavat henkilöt: LUTin rehtori LUTin tilojen osalta, LABin rehtori LABin tilojen osalta sekä provost LUT-korkeakoulupalveluiden henkilökunnan osalta.

Kaikessa toiminnassa tulee huomioida, että tiloja käyttävien opiskelijoiden ja työntekijöiden turvallisuus varmistetaan tila- ja hygieniajärjestelyin, eikä samassa tilassa voi olla samaan aikaan kuin enintään 10 henkilöä.