LAB-ammattikorkeakoulun Lappeenrannan kampuksen opiskelijoille

Jäikö kesätyö- tai harjoittelupaikka koronaviruksen vuoksi saamatta? Kaipaatko lisää opintoja verkossa tai haluatko monipuolistaa osaamistasi? Ammattikorkeakoulut ovat vastanneet nopeasti poikkeustilan vuoksi kasvaneeseen kysyntään ja lisänneet verkko-opintotarjontaa CampusOnlinessa. Eikä tässä vielä kaikki – lisää on tulossa!

Esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan opinnoissa löytyy uusia nonstop-opintoja, joita voit aloittaa vaikka heti. Myös muilta aloilta löytyy jo runsaasti nonstop-tarjontaa. Löydät kaikki nonstop-opintojaksot ruksaamalla hakukriteeriksi ”Non-Stop”.

Kesälle on lisätty lähes 30 uutta opintojaksoa ja lisää on vielä tulossa. Kesän tarjonnasta löydät mm. liiketalouden, yrittäjyyden, matkailun ja kulttuurin uusia opintojaksoja. Myös jo aiemmin lisättyihin opintojaksoihin on lisätty uusia paikkoja. Myös YAMK-tarjonta on laajentunut kesäksi uudella opintojaksolla Brand Mash-Up – Transforming Your Business Through Collaboration.

CampusOnlinessa voit valita maksuttomasti opintoja toisesta ammattikorkeakoulusta ja sisällyttää ne omaan tutkintoosi. Tutustu koko tarjontaan: campusonline.fi