LAB-ammattikorkeakoulun Lappeenrannan kampuksen opiskelijoille

Lappeenrannan kampuksen opiskelijoiden asiakaspalvelu

Tule käymään

Opiskelijoiden asiakaspalvelu (front desk) on auki lukuvuoden aikana ma–to klo 9 – 15 ja pe klo 9 – 14, kun haluat tavata meidät henkilökohtaisesti.

Joulukuussa Lappeenrannan kampuksen asiakaspalvelu on suljettu 23.–27.12.2019. Olemme kiinni myös loppiaisena 6.1.2020

Palvelemme LUT-yliopiston tiloissa huoneessa 2313 (2. rakennus, 3. kerros, Student Services)

Laita viestiä sähköpostilla servicedeskiin

K​un lähetät meille postia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Todistuspalvelut sähköisesti

Saat asiakaspalvelustamme opintosuoritusotteet, opiskelutodistukset sekä KELAn ruokakortit. Teemme myös tutkintotodistukset.

Opintosuoritusotteet ja opiskelutodistukset ym. voit tilata myös sähköisesti linkistä. Lue ohjeet ennen tilauksen tekemistä. Halutessasi saat tilauksesi myös postitse.

Osoitetietojen muutokset voi ilmoittaa opiskelijoiden web-liittymän WinhaWillen kautta. Muut muutokset, mm. henkilötietojen ja kotikunnan muutokset on ilmoitettava osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Neuvonta

Saat opintotoimistoissa työskenteleviltä opintosihteereiltä tietoa ja apua opiskelun aloittamiseen, valmistumiseen ja opintosuorituksiin liittyvistä asioista. He myös tarvittaessa ohjaavat sinua edelleen hakemaan tietoa muualta.

Opintosihteerit
Sari Kuittinen
Jaana Tarkki
Anita Ylä-Outinen

040 649 4800

Opiskelijapalveluiden päällikkö

Minna Ranta
040 510 0597

Avoin AMK
Tiina Matikainen

040 745 5752

Lahden kampuksen opiskelijoiden asiakaspalvelun yhteystiedot löydät täältä.